Ким ми не станемо всі серії

Мелодрама Ким ми не станемо  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
14 сентября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Ким ми не станемо »:

На долю подруг Ірини і Соні випало чимало нещасть. Обом героїням скоро виповниться сорок, і жодна з них не завела бажаних дітей.

Несподівано Іра дізнається, що вона хвора на рак, їй належить виснажливе лікування. До того ж вагітність, яку вона так довго чекала, настає в самий невідповідний і страшний момент.

Обговорити положення зі своїм чоловіком героїні не судилося: він і чоловік Соні гинуть в катастрофі. Соня звинувачує в трагедії покійного чоловіка подруги. Друга вдова не бажає розбиратися в драматичній ситуації, адже їй потрібно лікуватися, зберегти життя і здоров'я майбутнього малюка, народити його і однієї поставити на ноги.

Але поодинці пройти болісний шлях неможливо. І одного разу вагітна героїня звертається по допомогу до приятельки. Тепер у подруг одна доля: непроста, важка і наповнена випробуваннями.

Серіал Ким ми не станемо 2 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Ким ми не станемо » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ким ми не станемо 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ким ми не станемо всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ким ми не станемо онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ким ми не станемо (2018)