Психологини (2017) всі серії

Мелодрама Психологини (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
20 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, драма
Режисер:
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия, драма «Психологини (2017)»:

«Психологини» - комедійний російський серіал, в центрі уваги якого знаходяться три подруги. Вони разом навчалися на факультеті психології. Після закінчення університету дівчина активно застосовують отримані знання. Вони працюють за професією і допомагають людям розібратися в проблемах. Одночасно з тім, дівчата і самі розбираються у власних проблемах завдяки отриманим колися знань і застосування їх на практиці. Правда, розбиратися в проблемах чужого життя не значно легше, ніж у своїх власних. Хто б міг подумати, що психологи і самі деколі потребують психологів і не здатні самі собі допомогти з деякими неприємностями. Одна з подруг – Тетяна – завжди була найбільш серйозною і відповідальною.

До певного моменту вона була відмінницею і відповідально ставилася до свого майбутнього. Але в якийсь момент з певних причин вона стала вести себе як двієчниця. Веде вона себе з цілком зрозумілими їй причинами і цілями. Вона і раніше вела себе подібним чином, порушувала заборони. Наприклад, одного разу вона завела роман з одруженим чоловіком. Ілля був її пацієнтом, і відносини з пацієнтами, в принципі, не фарбували будь-якого спеціаліста. На цей раз Тетяна зробила ще одну фатальну і небезпечну помилку. Дівчина закохалася в начальника. Михайло був директором психологічного центру та завидним нареченим. Друга героїня серіалу – Вікторія – дуже ділова і сильна дівчина. У неї є квартира в місті, і вона затіяла ремонт. На час ремонту вона вирішила перебратися до своїх батьків у село.

І саме в батьківському домі вона знову відчула себе маленькою і залежною дівчинкою. Чи піде їй на користь перебування в отчому домі? Третя героїня серіалу – Аліна – була, мабуть, самої легковажною дівчиною з цієї трійці. Незважаючи на вік і необхідність вже замислюватися про серйозних стосунків і створення сім'ї, вона як і раніше з легкістю захоплювалася першим-ліпшим чоловіком. Черговим хлопцем, з яким дівчина закрутила роман, нічого Матвій – сексуальний спортсмен. Він був гарний собою, виробляв позитивні враження. Проте хлопець був справжнім ловеласом. До того ж Матвій брав участь у боях без правил. Альо легковажною Аліні зовсім не було діла до таких умовностей. У новому сезоні серіалу «Психологини» подруг чекають нові пригоди, в тому числі, і фіктивний шлюб, і знайомство з психічно хворою людиною, і повний, і виживання в суворих сільських умовах.

Серіал Психологини (2017) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Психологини (2017)» онлайн всі серії

  • 20
Серіал Психологини (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Психологини (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Психологини (2017)