Місто наречених всі серії

Мелодрама Місто наречених  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
17 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Місто наречених »:

Місто наречених — російський драматичний серіал. Історія розповідає про складних поворотах в життя чотирьох подруг, які разом проходять всі випробування зі шкільних років...

Дія відбувається в Іваново, це маленький текстильний містечко. Головні героїні — Анастасія, Аліна, Соня і Катя — дружать з дитинства і завжди поруч, незважаючи на різні зміни. Дівчата працюють на ткацькій фабриці і живуть звичайним життям: розчаровуються, закохуються, вірять і сподіваються на щасливе майбутнє. Кожна подруга має свої проблеми в особистих відносинах, і, незважаючи на труднощі, вони дають один одному важливі поради і знаходяться поруч один з одним. Але одного разу все життя чотирьох молодих дівчат перевертається з ніг на голову.

Льоня, Настин брат, одружується і запрошує всіх подруг до себе на весілля. Однак на самому весіллі він не з'являється, а пізніше його знаходять убитим в річці і звинувачують у злочині Юру — нареченого Насті. До події у них були великі плани на життя і незабаром вони хотіли одружитися, проте мрії не судилося збутися. Що сталося у той фатальний день насправді, ніхто не знає, а дівчина самостійно намагається розібратися в тому, що трапилося. Вона не вірить в те, що її молодий чоловік причетний до вбивства. Паралельно з цими непростими подіями псуються і відносини чотирьох подруг, з кожним разом спілкування стає все напруженішою. Чи зможуть вони зберегти дружбу і розплутати клубок брехні?...

Серіал Місто наречених 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Місто наречених » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Місто наречених 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Місто наречених всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Місто наречених онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Місто наречених (2019)