Психологіни (2017) всі серії

Мелодрама Психологіни (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
34 серий
Премєра:
20 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, драма
Режисер:
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия, драма «Психологіни (2017)»:

Героїні фільму Психологини — три молоді жінки, Аліна, Тетяна і Вікторія, десять років тому закінчили психфак. Через роки вони знову зустрілися, щоб поділитися життєвим досвідом та надати посильну допомогу один одному. Після тривалого спілкування і численних розказаних історіях, жінки прийшли до обопільної висновку, що навіть знаючи всі тонкощі людської психології, домогтися щастя в житті дуже складно.

Віка вийшла заміж і стала сімейної жінкою, але всі її домочадці страждають від її складного характеру. Аліна постійно заводить романи, які закінчуються розчаруванням. Таня обклала себе невиправданими комплексами, від чого її життя перетворилося на муки...

Серіал Психологіни (2017) 1- 32, 33 ,34 серія дивитися онлайн всі серії підрят 34 серий

Дивитися серіал «Психологіни (2017)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Психологіни (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Психологіни (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Психологіни (2017)