Земне тяжіння (2021) всі серії

Серіал детектив «Земне тяжіння (2021)»:

За підсумками дивний збіг обставин чотири різних за характером людини, у яких не схожі один на одного долі, збираються разом. У цій компанії: льотчик з Анадиря, таємнича шаманка з Алтаю, інтелектуальний мистецтвознавець зі світовою популярністю і модна художниця з Москви. Вони не очікували, що виявляться колись в таких обставинах. Їх зібрали разом, щоб дати спецзавдання. Справа в тому, що в одному невеликому провінційному місті помер директор бібліотеки. Це був чоловік з дивовижною біографією, який колись працював на ГРУ.

Помер цей чоловік своєю смертю, або його прикінчили вороги? На це питання належить відповісти чотирьом героям. По ходу розслідування вони спробують спрацюватися. А також розібратися у власних життєвих проблемах і навчитися новому друг у друга. У кожного з них свій особливий погляд на ситуацію зі смертю директора бібліотеки. У кожного також індивідуальні методи розслідувань і аналізу обставин. Хто ж все-таки вирішив зібрати таку незвичайну команду сищиків і довірив їй настільки важливе завдання? Чи не завадить в їх спільній операції різниця в характерах, яка може привести до конфліктів? Які драми відбуваються в житті цих людей?

Серіал Земне тяжіння (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Земне тяжіння (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Земне тяжіння (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Земне тяжіння (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Земне тяжіння (2021)