Кохання для бідних

Фільм мелодрама «Кохання для бідних »:

Маруся пережила недавно жахливо втрату, її батько помер на операційному столі з вини лікарів. Тепер дівчина змушена шукати роботу щоб заробляти собі на життя. Випадково вона знайомиться з Олексієм і Костею, двоюрідними братами.

Вони обидва закохалися в Марусю, і через деякий час їй належить зробити свій вибір. Виявляється Костя проводив операцію, під час якої помер Марусин батько. Ця звістка шокує дівчину, пробачити таке неможливо. А що якщо Костя насправді не винен, він просто став жертвою обставин?

Дивитися фільм «Кохання для бідних » онлайн в HD якості

  • 30
Ви легально дивіться кіно Кохання для бідних онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кохання для бідних дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання для бідних онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кохання для бідних (2012)