Кумир (2019) всі серії

Мелодрама Кумир (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
21 октября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, драма
Тривалість:
51 мин.

Серіал детектив, драма «Кумир (2019)»:

Дії серіалу відбувається в 60-х роках минулого століття. Головні герої Костя і Валера – кращі друзі. Вони знайомі з дитинства, разом росли, розвивалися, ділилися враженнями і підтримували у скрутну хвилину, намагаючись пронести свій товариський союз крізь роки. На певному етапі хлопцям довелося йти кожному своїм шляхом: Костя став фотографом, хоча його батько мріяв, що син піде по його стопах і продовжить футбольну династію. Але хлопець наполіг на своєму і тепер цілком задоволений своїм вибором. Другий же так і продовжив домагатися успіху на ниві спортивної кар'єри, маючи для цього всі дані.

Костін батько батько з самого початку помітив здібного підлітка і всіляко підтримував у всіх починаннях. Скоро юнак стає професійним гравцем, успішним і досвідченим. Він зоряний кумир мільйонів і схоже все, чого він бажав, стало досяжним. Товариші давно не бачилися, займаючись реалізацією своїх мрій та цілей. Але дуже скоро у них з'явиться досить вагомий і неприємний аргумент для того, щоб знову зустрінеться. Відбувається жорстоке вбивство, в якому звинувачують Валеру. Хоча чоловік стверджує, що не причетний до злочину, але проти впертих фактів і доказів, немає виправдань. Костя береться допомогти близькій людині розібратися в непростій ситуації, сам того не розуміючи, що потрапить в небезпечний і непередбачуваний вир.

Серіал Кумир (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Кумир (2019)» онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Кумир (2019) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кумир (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кумир (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кумир (2019)