Герої Енвелла (2017) всі серії

Мелодрама Герої Енвелла (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серий
Премєра:
9 мая 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мультфильм, фантастика
Режисер:
Тривалість:
11 мин.

Серіал мультфильм, фантастика «Герої Енвелла (2017)»:

Артем, Кіра, Віктор і Філіп; четвірка шкільних приятелів, що обожнюють комп'ютерні ігри. Хлопці навіть на уроках примудряються сидіти в смартфонах, що викликає невдоволення суворої вчительки. Одного разу вона забирає всю їхню техніку і замикає в учительській. Артем з приятелями вирішує як-небудь пробратися в кабінет і взяти свої речі назад. В учительській їх увагу приковує дивний ноутбук, залишений минулої ночі таємничою людиною. Цікаві хлопці включають пристрій, і тут же активується портал в фентезійний світ.

Виявляється, школярі запустили гру під назвою Герої Енвелла Вони потрапляють в захоплюючий світ, де є магія, чарівництво, де лиходії намагаються захопити світ цілком, використовуючи безмежну міць. Тепер звичайні школярі перетворюються в захисників цієї казкової країни. Їм доведеться уберігати її від лиходія Моргартен і його помічниці Саламандри. Спочатку Арт, Кіра, Вик і Філ не розуміють, яким чином вони опинилися в такому дивному місці. Але поступово вони обживаються, у них з'являється власну зброю.

Арт, наприклад, перетворюється на справжнього лицаря з мечем і потужним щитом. Егоїстична, але дуже відважна Кіра бере в руки арбалет. Вік і Філ стають їхніми помічниками в грі Герої Енвелла ;. З кожним разом пройти далі стає складніше, міць противників наростає.

Паралельно захоплюючій грі приятелям потрібно вчитися в школі. Це в світі фентезі вони; справжні герої, а ось в реальності вони; звичайні учні, батьки яких контролюють їх утворення. Поєднувати школу і гру стає все складніше, але Арт і його друзі кожен раз придумують щось оригінальне, щоб вирішити проблему.

Серіал Герої Енвелла (2017) 1- 23, 24, 25, 26 серія дивитися онлайн всі серії підрят 26 серий

Дивитися серіал «Герої Енвелла (2017)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Герої Енвелла (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Герої Енвелла (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Герої Енвелла (2017)