Вижити після (2013) всі серії

Серіал триллер, фантастика «Вижити після (2013)»:

Серіал Федора Бондарчука «Вижити після» розповідає недалекого майбутнього головного міста країни – Москви. Група молодих людей виявляється заблокованою в підземному бункері. Вони не знайомі між собою і не пам'ятають, як опинилися в даному місці. Хлопці не знають, що діється за межами бункера. Вони й не здогадуються, що стали «матеріалом» експерименту могутньої корпорації «Вершина», що розробляє нову вакцину, яка впливає на створення нової раси людей, беззаперечно виконують будь-яку волю творців. Але експеримент виходить з-під контролю. Віруси потрапляють у повітроводи метро, і відбувається зараження, жертвами якого стають усі мешканці Москви. Оголошена евакуація. Москва перетворюється в неживий місто.

Але не для всіх смертельний вірус. На когось він діє зовсім інакше, перетворюючи людей на зомбі. І тут розгортається боротьба між групою молодих людей і мутантами, і членами корпорації. Але хлопці розуміють, що їм необхідно знищити і сам вірус. Що ж врешті-решт переможе – добро чи зло? Хто залишиться в живих і як складеться доля вижили городян, глядач зможе дізнатися, подивившись серіал «Вижити після» 1, 2, 3 сезони.

Серіал Вижити після (2013) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Вижити після (2013)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Вижити після (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вижити після (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вижити після (2013)