Меч 2 сезон всі серії

Мелодрама Меч 2 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
15 июня 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Меч 2 сезон »:

У першій частині вітчизняного серіалу ми познайомилися з головним героєм на ім'я Максим і з його методами боротьби із злочинністю, у яких відсутні такі поняття, як «суд» і «в'язниця». Все куди простіше – хлопець перетворився на суддю, яка виносить на місці вирок і тут же приводить його у виконання. Він швидко зібрав команду однодумців, які стали використовувати його способи. Але не все проходить гладко і Макс отримує серйозні поранення... Серіал «Меч. Другий Сезон» бере свій початок, коли герой знову готовий встати на стежку війни з людьми, яких не змогло «прищучити» відоме всім правосуддя.

Він приймає до лав організації нових людей. Разом вони починають ще більш активні дії щодо викорінення зловмисників. При цьому хлопці вже знають, що лиходії можуть бути навіть серед поліції, тому вони сподіваються тільки на себе. Але учасники організації незабаром опиняються під серйозною загрозою – на них почалася подвійна полювання. Перші вороги – кримінальні авторитети, які оголосили величезну нагороду за голови борців за справедливість, а другі – правоохоронці, не приймають способи «Меча». На вулицях Москви відбудеться грандіозне зіткнення, результати якого покажуть, чи варті наші герої захищати спокій городян або краще поліцейських з цим ніхто не впорається.

Серіал Меч 2 сезон 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Меч 2 сезон » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Меч 2 сезон 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Меч 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Меч 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Меч 2 сезон (2014)