Курча смажене (2022) всі серії

Серіал детектив, кримінал, мелодрама «Курча смажене (2022)»:

Навесні 1921 року Нова економічна політика (НЕП) кардинально змінила ритм і рівень життя у ослабленому війнами, і навіть революцією Петрограді. На вулицях тепер можна почути не тільки марші та офіційні гімни, що мотивують на боротьбу, але й куди більш розслаблену музику, на кшталт шансону або фокстроту. Підвищується добробут багатьох громадян. Але при цьому зріс рівень бандитизму, адже гопникам тепер є чим поживитись.

Почався такий розгул криміналу, що навіть співробітники ЧК виявилися не в змозі ефективно протидіяти йому. Наприклад, перестала бути рідкістю ситуація, коли майже цілий тиждень відбуваються нові пограбування магазинів міста. Деякі петербурзькі угруповання беруть під захист підприємців, яких їм вигідно кришувати за певну плату. Попадалися, втім, зухвалі непмани, котрі відмовлялися, щоб їхніми покровителями ставали кримінальні авторитети. Проти таких бунтарів представники злочинних угруповань відправляли каральні загони. Найбільш ефективною вважалася банда під керівництвом екс-анархіста, бабника та стиляги, великого та жахливого Бені Крику. У Петрограді розпочинається нова війна.

Серіал Курча смажене (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Курча смажене (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Курча смажене (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Курча смажене (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Курча смажене (2022)