Воскресенский (2021) всі серії

Мелодрама Воскресенский (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
8 ноября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
52 мин.

Серіал детектив «Воскресенский (2021)»:

У Санкт-Петербурзі 1912 року була важка криміногенна обстановка. У багатьох сферах, від філософії до науки і техніки, наставав прогрес нового століття, та тільки жорстока людська натура не змінилася разом із досягненнями цивілізації. Як і раніше, деякі люди скоюють вбивства. Часом такими бузувірськими способами, що навіть поліцейські дивуються. Столичні представники слідчих структур користувалися сучасними на той час способами розкриття злочинів (наприклад, дактилоскопією). Але часто навіть просунуті прилади та величезний досвід не допомагали петербурзьким поліцейським розкрити будь-яке вбивство.

Тоді на допомогу до правоохоронців приходив відомий вчений – сорокарічний професор медицини Воскресенський. Лікар займається розслідуваннями незрозумілих і моторошних справ, у яких багато хто підозрює вплив містики. Але Воскресенський постійно спростовує таємничі теорії та доводить, що за «надприродними» злочинами стоять реальні люди. Ці вбивці не в змозі стримати звіра, що таїться в їх підсвідомості. Воскресенський змушений констатувати, що така вже людська натура. З якими небезпеками зіткнеться лікар?

Серіал Воскресенский (2021) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Воскресенский (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Воскресенский (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Воскресенский (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Воскресенский (2021)