Пес 7 сезон (2021) всі серії

Мелодрама Пес 7 сезон (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
12 червня 2021
Країна:
Україна, Росія
Жанр:
детектив, кримінал
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, кримінал «Пес 7 сезон (2021)»:

У Макса Максимова і Пса незмінно знаходиться рішення навіть найзаплутаніших і небезпечних справ. Вони завжди знайдуть винного, що б той не зробив: вбивство, грабіж, розбійний напад. Напарників знову чекає чимало труднощів, які треба пройти, щоб знешкодити порушників закону і очистити місто від криміналу. Їм належить успішно завершити безліч нових розслідувань. Допомагати їм будуть їх незмінні друзі: Леонідов, Олена і Гнєздилов, який постійно користується незвичайними і часто безглуздими методами розкриття злочинів.

Телевізійники знімуть про Пса сюжет і покажуть в новинному випуску. Після цього він буде насолоджуватися славою і радіти тому, що в ефірі його показали як кращого слідчі в місті. Олену викраде один несамовитий підозрюваний, якому пред'явлено звинувачення у вбивстві жінки. А безтурботний і наївний Гнєздилов стане мішенню для кілера: в замаху підозрюється чоловік його коханки, але справжня причина полювання на героя буде раптової навіть для самого Ігоря. Цей самий комічний персонаж серіалу продовжує деградувати. Його чергові рецидиви стануть несподіванкою для оточуючих. У Макса з'являються значні зміни: не тільки особистісні, а й зовнішні.

Серіал Пес 7 сезон (2021) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Пес 7 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Пес 7 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пес 7 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Пес 7 сезон (2021)