Психологія злочину 7 сезон. Жага щастя (2021) всі серії

Серіал детектив «Психологія злочину 7 сезон. Жага щастя (2021)»:

Ліна Яснікова є жіночим коучем та популярним блогером із багатомільйонною аудиторією. Вона вчить жінок любові та турботі до себе, навіть здорового егоїзму. Багато її відео мають досить провокаційний характер. Наприклад, якось творча особистість закликає у своєму ролику знищити кухонні фартухи – як вона вважає, символ жіночої несвободи та нещасть. Жінка якось проводить скандальну онлайн-трансляцію, в ході якої знову закликає передплатниць звільнятися від нав'язаних догм, не боятися і не звеличувати чоловіків. Як показова акція урочисто виходить заміж за себе.

За деякий час в одному парку виявлено труп Ліни Ясникової. Вбивця знущально вбрав покійницю в миленький фартух домогосподарки. Представники слідчих структур намагаються докопатися до істини. Очевидна версія служителів силових відомств: хтось із ображених нещодавньою трансляцією глядачів-чоловіків вирішив помститися блогерці за сильну стать. Втім, через деякий час розтин Ясникової показало, що все набагато складніше у цій справі. Невже хтось захотів підлаштувати це вбивство так, щоб усі думали про помсту глядача? Чи зможуть детективи знайти справжнього злочинця?

Серіал Психологія злочину 7 сезон. Жага щастя (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Психологія злочину 7 сезон. Жага щастя (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Психологія злочину 7 сезон. Жага щастя (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Психологія злочину 7 сезон. Жага щастя (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Психологія злочину 7 сезон. Жага щастя (2021)