Асистентка всі серії

Мелодрама Асистентка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
14 квітня 2021
Країна:
Росія, Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Асистентка »:

Анастасія - приваблива молода жінка, що притягає погляди чоловіків. Модельна зовнішність поєднується в ній з гострим розумом і почуттям гумору. Вона зачаровує протилежну стать харизмою, красою, інтелектом, ерудицією в різних темах і навичками цікавого співрозмовника. Її хвилясте волосся, чудова фігура, красиві риси обличчя, відчуття стилю в одязі і сексуальний, проникливий погляд розбурхують багатьох. При своїх численних плюсах Настя залишається холостий. Їй вже майже тридцять, ілюзії юності йдуть, і проявляється криза. Жінка відчуває самотність і все менше вірить у можливість знайти підходящого для серйозних стосунків чоловіка.

Героїня замислюється, як будувати життя далі, щоб знову відчути впевненість у власних силах. Вона аналізує чоловіків, з якими спілкується, і з усіх численних претендентів на її серце вибирає найбільш гідного. У житті вона не раз обпікалася в стосунках і знає, що таке зрада, тому Настя так обережна. Двадцятидев'ятирічна і самотня красуня ходить на побачення, отримує квіти, дізнається ближче своїх залицяльників і слухає не тільки розум, але і своє серце. За квітучим і радісним виглядом ховається невпевнена особистість, яка шукає щастя.

Серіал Асистентка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Асистентка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Асистентка 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Асистентка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Асистентка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Асистентка (2021)