Нелюбимий всі серії

Мелодрама Нелюбимий  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 мая 2011
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал драма, мелодрама «Нелюбимий »:

Вероніка талановитий лікар, відмінний фахівець, яку поважають і люблять за її добре та чуйне серце. І дійсно жінка буквально розчинилася в улюбленій роботі, особистому житті у неї немає. Вона давно вирішила для себе, що з кар'єрою їй пощастило набагато більше, ніж з простим жіночим щастям. Їй також, як і будь-якій жінці хотілося міцної родини, дбайливого чоловіка і дітей. Але, імовірно, доля забула про неї. І з кожним розчаруванням у предстателях сильної статі, їй все менше хочеться заводити новий роман, відкривати свої почуття і серце для незнайомця.

Адже тепер Вероніка чомусь впевнена, що ніхто з чоловіків цих жертв не оцінить, а страждати, переживати і мучитися хочеться менше всього. Тому краще віддати себе служінню своїй благородній професії, яка приносить стільки задоволення і радості. Але як же Ніка помилялася, не помічаючи, що щастя ходить поруч, любить і зітхає, не наважуючись зізнатися їй у великій і світлій любові. І одного разу ситуація змусить героїню помітити того, хто завжди готовий прийти до неї на допомогу, підставити плече і підтримати. Ось як виходить іноді в житті, що не помічається, то що знаходиться на відстані витягнутої руки і готові бігти на край світу в пошуках принца.

Серіал Нелюбимий 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Нелюбимий » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Нелюбимий 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Нелюбимий всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нелюбимий онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Нелюбимий (2011)