Детектив на мільйон 4 сезон. Розрахунок (2021) всі серії

Серіал детектив «Детектив на мільйон 4 сезон. Розрахунок (2021)»:

Мільйонер Олег Філатов має незвичайне захоплення. Багата людина розслідує вбивства. На подив професійних співробітників правоохоронних органів робить це блискуче. Чудові інтелектуальні здібності цього героя допомогли йому не лише заробити величезні гроші, а й застосовувати свій розум та логіку у суспільно корисному хобі. Герой здатний аналізувати безліч фактів і робити правильні висновки. Найчастіше він застосовує нестандартний підхід до розслідувань, чого багато працівників силових відомств собі дозволити не можуть. У багатьох представників силових структур Олег навіть викликає заздрість та роздратування.

Наприклад, у його давньої знайомої – слідчої Уляни Соколової. Ця чудова парочка, наприклад, розкриє справу, що виглядала спочатку як суїцид. Крім того, Філатов як ніколи близько підбереться до розгадки похмурої таємниці, яка ледь не зруйнувала його життя. Чи дістанеться мільйонер до людини, яка вбила його дружину і кращого друга? Чи зможе вгамувати свою спрагу помсти своєму непримиренному лютому ворогові? Багач у ході розслідування буде вражений тими фактами, які відкриються його погляду. «Детектив на мільйон» стає дедалі сильнішим детективом.

Серіал Детектив на мільйон 4 сезон. Розрахунок (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Детектив на мільйон 4 сезон. Розрахунок (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Детектив на мільйон 4 сезон. Розрахунок (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Детектив на мільйон 4 сезон. Розрахунок (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Детектив на мільйон 4 сезон. Розрахунок (2021)