Смерть у об'єктиві 2 сезон. Капкан Немезиди (2021) всі серії

Серіал детектив «Смерть у об'єктиві 2 сезон. Капкан Немезиди (2021)»:

Пострілом із далекобійної та великокаліберної снайперської гвинтівки вбивають впливового та багатого бізнесмена Юровського. Слідча група під керівництвом Рудіна за допомогою Фішера виходить на трьох основних підозрюваних, які мали мотиви та можливості, щоб найняти дорогого кілера для організації вбивства на замовлення. Знайдено і ймовірний виконавець злочину – найдосвідченіший і найвідоміший у кримінальному середовищі мисливець за головами Неверов. Втім, конкретних доказів чи явних доказів накопати не вдається. Але Софія, застосувавши свої детективні здібності, підозрює, що Неверов – зовсім не той, за кого видає себе.

Жінці вдається врятувати від смерті одного з фігурантів давньої справи та викрити злочинця. Робить героїня це незвичайним методом – за допомогою психологічного тесту «Буба-Кікі», що нагадує дитячу гру. Софія прославилася у силових структурах завдяки своєму творчому підходу до розслідувань. Там, де звичайний правоохоронець діє за інструкцією, героїня дозволяє собі нестандартні способи, які найчастіше спрацьовують. Які пригоди чекають на цю талановиту співробітницю та її колег? Хто ж все-таки закінчив Юровського?

Серіал Смерть у об'єктиві 2 сезон. Капкан Немезиди (2021) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Смерть у об'єктиві 2 сезон. Капкан Немезиди (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Смерть у об'єктиві 2 сезон. Капкан Немезиди (2021) 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Смерть у об'єктиві 2 сезон. Капкан Немезиди (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Смерть у об'єктиві 2 сезон. Капкан Немезиди (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Смерть у об'єктиві 2 сезон. Капкан Немезиди (2021)