Жіноча версія 9 сезон. Чистильник всі серії

Серіал детектив «Жіноча версія 9 сезон. Чистильник »:

Внучка легенди силових структур Васильєва на ім'я Тетяна в професії пішла по стопах діда. Поки що вона початківець, але подає великі надії слідчий. І знову помітно, що гени талановитого родича не сплять. У дівчини з творчим мисленням виникає безліч нестандартних ідей щодо поточних справ. Цією цікавою особистості вдається завоювати повагу і шану колег. Їй необхідно проявити свої детективні здібності в розслідуванні нової справи. На величезній сміттєзвалищі виявлено труп дівчини.

Виявилося, що подібне справу розслідував Танін дід в далекому 1983 році. Тоді на пустирі знайшли покійну Майю Брянцеву, яка була хіпі. На лобі нещасної нелюд вивів кров'ю пацифістський знак. Щоб знайти і притиснути вбивцю, радянський офіцер Васильєв працював під прикриттям в середовищі неформалів. Колись бабуся радила Тетяні частіше ритися в архівах діда і шукати в справах минулого аналогією з поточними справами, що може дати підказки. Спочатку співробітниця органів правопорядку сприйняла цю рекомендацію скептично. Але раз по раз переконувалася в ефективності методу, про який говорила бабуся. Ось і тепер внучка легендарного детектива зрозуміла, як їй знайти вбивцю дівчини, чий труп знайшли на смітнику.

Серіал Жіноча версія 9 сезон. Чистильник 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Жіноча версія 9 сезон. Чистильник » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Жіноча версія 9 сезон. Чистильник 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жіноча версія 9 сезон. Чистильник всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча версія 9 сезон. Чистильник онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Жіноча версія 9 сезон. Чистильник (2021)