Жіноча версія. Дідусева внучка (2019) всі серії

Мелодрама Жіноча версія. Дідусева внучка (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 марта 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
47 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Жіноча версія. Дідусева внучка (2019)»:

Молода та амбітна Тетяна завжди хотіла працювати слідчим, розкривати самі заплутані і гучні справи. Тим більше, що перед очима був такий легендарний приклад її улюбленого діда. Чоловік сорок років віддав професії оперативника і став справжньою грозою для злочинного світу на пару зі своїм близьким товаришем Смирновим. А тепер по його стопах пішла і внучка, яка схоже не гірше родича володіє дедуктивним методом і потрібним чуттям.

Колеги, які спочатку скептично поставилися до появи Тані, через короткий час були змушені визнати її талант і рішучість, все крім молодого і принципового слідчого Вані Дудіна, що не бачить у юної красуні належних завдаток. Правда дуже скоро їм доведеться вести одне вбивство. Знайдено тіло топової блогерши Олени Бон. Злочин залишає дуже багато питань і вражає виконанням. Страта здійснена у прямій трансляції і всі, хто бачив її, так і не зрозумів до кінця, що насправді сталося. Приступивши до пошуку жорстокого лиходія, за порадою бабусі героїня звертається до архівів дідуся. Довелося перечитати багато записів, нотаток і поправок. Може тут їй вдасться знайти потрібну зачіпку або підказку? І вона її справді знаходить у шафі діда.

Серіал Жіноча версія. Дідусева внучка (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Жіноча версія. Дідусева внучка (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Жіноча версія. Дідусева внучка (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жіноча версія. Дідусева внучка (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча версія. Дідусева внучка (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жіноча версія. Дідусева внучка (2019)