Жіноча версія 11 сезон. Мишоловка всі серії

Серіал детектив «Жіноча версія 11 сезон. Мишоловка »:

Тетяна і Микита відправляються на дачу Васильєвих і невчасно застряють на путівці. Марно намагаючись зловити хоч якийсь телефонний сигнал в дрімучому лісі, героїня напоролася на небіжчика. Убитим виявився такий собі Антон Неволін. Як з'ясувалося пізніше, ця людина була цінителем адреналінових пригод. Розслідування приводить героїв в котедж тутешнього багатія, де організовуються квести, на які діє жорсткий фейс-контроль. Щоб знайти вбивцю, Тетяна вирішує взяти участь в небезпечній грі.

Одне давнє розслідування з архіву Васильєва також виявляється пов'язаним з грою, але легендарний слідчий включився в неї не з власної ініціативи. Втім, Таня вже вкотре переконується в ефективності методу, коли вона піднімає архіви легендарного діда-слідчі і, знаходячи аналогії з нинішніми справами, бачить несподівані підказки в розслідуванні. Які наслідки їй принесе участь в небезпечній грі з жорстокими людьми? За яких обставин і з яких причин вбили нещасного Антона Неволіна? Розслідування перетворюється в страшний, але розбурхує і непередбачуваний квест, головне завдання в якому - знайти вбивцю чоловіка, труп якого знайшли в лісі.

Серіал Жіноча версія 11 сезон. Мишоловка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Жіноча версія 11 сезон. Мишоловка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Жіноча версія 11 сезон. Мишоловка 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жіноча версія 11 сезон. Мишоловка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча версія 11 сезон. Мишоловка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Жіноча версія 11 сезон. Мишоловка (2021)