Важкі підлітки 2 сезон всі серії

Мелодрама Важкі підлітки 2 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
24 октября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, комедия, спорт
Режисер:
Тривалість:
25 мин.

Серіал драма, комедия, спорт «Важкі підлітки 2 сезон »:

Другий сезон серіалу починається з того, що опальний спортсмен Антон Ковальов вирішує повернутися в центр важких підлітків. Цього разу для героя виявиться все набагато складніше: серйозні випробування, проблеми з вихованцями. Але він не з тих, хто здається так легко. Головним завданням для наставника зараз є підготовка підопічних до чергового майбутнього турніру. Антон готовий викластися на всі 100 відсотків, тільки б хлопці досягли поставленої мети і показали все, на що здатні. Вони можуть і вірить в це. Але не тільки тренуваннями і настановами будуть заповнені будні Ковальова.

Він також займеться волонтерською діяльністю. Незважаючи на всі бажання нести добро в маси, він виявляється мимоволі замішаний в центрі скандалу зі зброєю. Цей неприємний момент загрожує чоловікові другий судимістю, після чого він дає собі слово, що більше не буде зв'язуватися з юними злочинцями. Репутація в черговий раз зіпсована і тільки своїми вчинками, і діями він зможе довести оточуючим, що бажає змін і сам змінився. Тепер вся енергія спрямована на тренерський талант, інших у нього немає. Чи зможе Антон зробити збирання врожаю кримінальників справжню футбольну і згуртовану команду, щоб спробувати виграти міський турнір.

Серіал Важкі підлітки 2 сезон 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Важкі підлітки 2 сезон » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Важкі підлітки 2 сезон 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Важкі підлітки 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Важкі підлітки 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Важкі підлітки 2 сезон (2020)