Зброя

Фільм криминал «Зброя »:

Назва гостросюжетного і драматичного фільму є своєрідною абревіатурою з імен близьких друзів. Перший Олег – колишній офіцер, бравий військовий у відставці, другий талановитий вчений-дослідник Роман, третя чарівна Уляна, телевізійний журналіст, четвертий Женька – доктор наук в галузі фізики, п'ятий Ігор, колишній репортер, чоловік Улі і останній шостий учасник Єгор – звичайний лаборант з провінції. Всю цю компанію чекають неймовірні пригоди і непрості випробування в найближче майбутнє.

Але найголовніше, це унікальна розробка двох товаришів Олега і Роми. Зараз хлопці вже на фазі випробувань гвинтівки, яка має виключно руйнівною силою на далекі відстані. Перший досвід на саморобному полігоні далеко від міської суєти проходять більше, ніж вдало. Творцям є чим пишатися. Заповзятливий Олежка намагається підключити всі старі знайомства, щоб зацікавити військових універсальної розробкою, якої поки ще не існує аналогів на збройовому ринку. Чи вийде у нього домогтися поставленої мети. Адже якщо йому це вдасться, то можна вважати, що питання їх фінансової спроможності вирішена до кінця днів.

Дивитися фільм «Зброя » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Зброя онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Зброя дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зброя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Зброя (2011)