Джокер 4 сезон. Технологія війни (2019) всі серії

Мелодрама Джокер 4 сезон. Технологія війни (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
15 грудня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
бойовик
Тривалість:
48 хв.

Серіал бойовик «Джокер 4 сезон. Технологія війни (2019)»:

Ігор Подгорський талановитий інженер-програміст, заможний бізнесмен, після довгих років розрахунків і експериментів, нарешті втілює в реальність своє дітище. Геній створює унікальну програму штучного інтелекту, яка здатна самостійно приймати важливі рішення і діяти без участі людини. Тепер завдання федерали без залучення уваги вивести творіння з усією зашифрованою документацією. На допомогу Підгірських дають професійного снайпера і агента спеціальний служб Джокера.

Під час спроби втекти від переслідувачів, які практично наступали на п'яти, останній отримує серйозну травму голову, що веде за собою неприємні для нього наслідки - втрату пам'яті. Сам Ігор гине під час перестрілки, встигнувши залишити фото своєї дочки Соні. Саме у неї чоловік сховав дані своєї універсальної розробки. Джокеру потрібно довести почате до кінця і терміново знайти підлітка. Адже допустити потрапляння суперзброї, що не має аналогів на всій планеті в руки терористів і психопатів одинаків не припустимо. Страшно уявити, що може статися, якщо ворогові пощастить. Ставки дуже високі, так як розмова йде про світове панування.

Серіал Джокер 4 сезон. Технологія війни (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Джокер 4 сезон. Технологія війни (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Джокер 4 сезон. Технологія війни (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Джокер 4 сезон. Технологія війни (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Джокер 4 сезон. Технологія війни (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Джокер 4 сезон. Технологія війни (2019)