Позивний «Бандерас» (2018)

Мелодрама Позивний «Бандерас» (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
11 жовтня 2018
Країна:
Україна
Жанр:
драма, трилер, військовий
Режисер:
Тривалість:
113 хв.

Фільм драма, трилер, військовий «Позивний «Бандерас» (2018)»:

Ранньою осінню 2014 роки (час, який, здається, було тільки вчора, але вже стало історією) на сході України в зоні АТО група розвідників на чолі з Антоном Саєнко (той самий титульний «Бандерас») шукає російського підривника, відомого як Ходак. Професійний військовий, природно, просто так знайти і зловити себе не дає, але розвіддані призводять Бандераса в рідне село. Жителі якого вважають Антона зрадником. І вже в 2018 році на екранах України можна буде побачити про це фільм.

Так-так, ви не помилилися. Не просто 90-хвилинний екшн про героїзм воїнів, які захищають Україну (як звучить тематична секція конкурсу Держкіно), а військовий детектив і трилер.

Історія, звісно - художнє переосмислення ранніх військових дій на сході країни, але саме тому - ще більш відповідальне. Документалістові просто «не сфальшувати», знімаючи про АТО, - достатньо не дурити в монтажі, а ось з художнім кіно матерії набагато тонше. Втім, режисер картини Заза Буадзе все розуміє: «До історії, пов'язаної з АТО, зараз, напевно, буде більш пильну увагу, в тому числі і глядацьке, тому знімати цей фільм - велика відповідальність».

Тим часом, Заза Буадзе - не перший режисер цього проекту. Нагадаю вам подробиці: фільм брав участь в 9 конкурсі Держкіно, де запитував у держави підтримки на суму 20 млн грн (з 40 млн заявленого бюджету). Презентували проект тоді продюсер Сергій Баранов і режисер Олександр Богданенко, а на головну роль планувався Анатолій Пашинін. Але ось через кілька місяців все переграли:

«Олександра Богданенко ми замінілі через сімейні обставинні. Дружина режисера, у которого Троє дітей, завагітніла четвертим. Оскількі весь проект створюватіметься у відрядженні, и робота над ним тріватіме около 4 місяців, Богданенко НЕ зміг бі Повністю пріділяті Йому достаточно годині. Щоб не зріваті Терміни виробництва, ми запросили Іншого режисера - Зазу Буадзе. ВРАХОВУЮЧИ, что ВІН Вже МАВ досвід роботи Із екшеном ( «Червоний»). Кандидатуру режисера ми узгоділі Із Держкіно », - уточнила мені тоді в коментарі прес-служба продакшна« Три-я-так ».

Заза Буадзе же в свою чергу прийняв рішення замінити виконавця головної ролі - з Пашинін на Олега Шульгу, який йому і по роботі у фільмі «Червоний» був знаком, і в АТО добровольцем відслужив. Чи правильне це рішення, поки судити рано: з одного боку, ми ще не бачили в прокаті ні «Червоного», який виходить 24 серпня, ні, тим більше, фільм, який ще навіть не зняли. З іншого - напрошується думка, що якщо вже вирішили будувати з «Червоного» франшизу, так не варто пересвічує особа виконавця головної ролі.

Але не буду довше вас мучити, покажу краще, як знімалися одні з останніх кадрів фільму «Позівній« Бандерас ».

Дивитися фільм «Позивний «Бандерас» (2018)» онлайн в HD якості

  • 60
Ви легально дивіться кіно Позивний «Бандерас» (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Позивний «Бандерас» (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Позивний «Бандерас» (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Позивний «Бандерас» (2018)