Жіночий лікар. Нове життя (2023)

Мелодрама Жіночий лікар. Нове життя (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
13 жовтня 2023
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Жіночий лікар. Нове життя (2023)»:

Драматичний серіал "Жіночий лікар. Нове життя", який є перезавантаженням вже улюбленого проекту, за головними героями якого глядач спостерігав у минулих сезонах.

Інтригуючі події відбуватимуться на тлі початку повномасштабної війни на території України. Сюжет закручується навколо головного героя талановитого акушера-гінеколога, який переїжджає разом зі своєю донькою з Сєвєродонецька до Києва.

Своє рідне місто йому довелося покинути одразу після того, як було зруйновано його будинок і відділення лікарні, де він очолював пологове відділення. Михайло Гончар влаштовується на новому місці і швидко знаходить роботу в столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології. Сюди надходять вагітні з патологіями та ускладненнями з усієї України.

Його призначення і присутність викликає невдоволення в амбітного заступника відділення, адже на місці Михайла має бути він. З перших днів на новій посаді Гончар опиниться в центрі інтриг, підлаштованих його заздрісником.

Головному герою доведеться нелегко налагоджувати контакт із новим персоналом, завойовуючи повагу й авторитет...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Жіночий лікар. Нове життя (2023)