Моя улюблена страшко (2021) всі серії

Мелодрама Моя улюблена страшко (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
30 августа 2021
Країна:
Украина
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Моя улюблена страшко (2021)»:

Вийшов перший тизер драмеді серіалу "Моя улюблена Страшко" - української адаптації всесвітньо відомого колумбійського серіального формату "Поганенька Бетті". Боса Страшко та головного героя у фільмі зіграє Олександр Соколов ( "Фортеця Хаджибей"), а також глядач побачить зірок серіалів "Спіймати Кайдаша", "Перші ластівки" і багатьох інших.

Україномовний серіал розповість історію дівчини, яка влаштувалася на роботу асистентом директора великої косметичної компанії "Bon Visage". Потрапивши в світ красивих і багатих, героїня відчуває себе незатишно, але вона не з тих, хто біжить від викликів. Вона доводить своєю працьовитістю, що приваблива зовнішність і модний одяг - це не головні якості в людині.

Головну роль Насті Глушко (Страшко) в серіалі зіграє молода українська актриса Ірина Поплавська, для якої гра в серіалі є дебютною в кіно. Роль Макса Бондаренко, керівника косметичної компанії "Bon Visage", і боса Насті втілить український актор Олександр Соколов. Він відомий завдяки ролям у таких серіалах як "На твоєму боці" "Сага", фільмі "Фортеця Хаджибей" і багатьом іншим.

Роль його нареченої виконає Дарина Баріхашвілі ( "Кільце з рубіном"). Друга дитинства головної героїні Насті Глушко зіграє Володимир Скорик ( "Жіночий лікар", "Самотній за контрактом"). У ролі секретаря перед глядачами постане Тетяна Малкова (Інна в "Папанькі-3", Ліка Завадська в "Рік Собаки", "Ментовські війни"). Дизайнера косметичної компанії "Bon Visage" зіграє заслужений артист України Сергій Кияшко. Раніше він зіграв Артура Макарова в "Перших ластівок", Сашу в "Спіймати Кайдаша" і виконав головну роль в серіалі "Філін".

Стрічку знімають українською мовою. Зйомки почалися в січні 2021-го. Творці телесеріалу обіцяють, що "Моя улюблена Страшко" буде відрізнятися від оригінального формату "Поганулі Бетті". Теленовела буде знята в жанрі драмеді, також вона відобразить реалії сучасного життя українців у великому місті, їх проблеми та виклики. У серіалі піднімуть питання моббінга, сексизму, об'єктивації, спілкування в Інтернеті та інші.

Серіал Моя улюблена страшко (2021) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Моя улюблена страшко (2021)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Моя улюблена страшко (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Моя улюблена страшко (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Моя улюблена страшко (2021)