Дерев'яний гребінець всі серії

Мелодрама Дерев'яний гребінець  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
6 лютого 2022
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Дерев'яний гребінець »:

Молода та приваблива Анастасія була щаслива у стосунках із коханою людиною. Здавалося, ніщо не порушить їхні безтурботні життя. Але непередбачувана доля виявилася жорстокою до героїв. Якось свою смерть знаходить їхній спільний приятель. Детективи, які розслідують цю справу, вирішили, що сталося навмисне вбивство. Головний підозрюваний у кривавому злочині – Настін наречений. З того часу гарна казка її роману із нареченим закінчується. Минає багато років.

Героїня робить кар'єру слідчого. Всі ці роки у неї з голови не виходили трагічні події, що сталися з її бойфрендом. Сищиця має намір провести власне розслідування давнього кривавого злочину, що поставив хрест на її любовних стосунках. Несподівано химерно переплітаються долі Насті та її бабусі – таємничої циганки на ім'я Лала. Велику роль життя внучки зіграє древній і могутній талісман – гребінець з дерева. Одним артефакт принесе нещастя, іншим – справжнє кохання. Чи зможе співробітниця силових структур з'ясувати таємницю злочину, що стався в далекому минулому? Як їй допоможе вплив родички та містичного дерев'яного гребінця?

Серіал Дерев'яний гребінець 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Дерев'яний гребінець » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Дерев'яний гребінець 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дерев'яний гребінець всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дерев'яний гребінець онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Дерев'яний гребінець (2022)