Наперекір долі (2022) всі серії

Мелодрама Наперекір долі (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
21 лютого 2022
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Наперекір долі (2022)»:

Маргарита Сорокіна пішла стопами батька і, закінчивши юрфак, влаштувалася працювати слідчим. Бойфренд та тато героїні – оперуповноважені з великим стажем. Вони вирішили не розповідати дівчині про деталі трагедії, через яку знайшла свою смерть під час пожежі її мати. Слідчі, які вели цю справу, спочатку були впевнені, що підпал не є навмисним, але потім, проаналізувавши факти, змінили думку. Миколі Петровичу важко витримати хворобливу втрату. Крім того, самолюбство чоловіка виявилося враженим, коли той дізнався, що дружина йому зраджувала.

Детективи підозрюють його у підпалі, вважаючи вагомим мотив – помститися невірній дружині. Але Ріта вважає, що батько - не з тих, хто здатний на такі жорстокі розправи. Не лише це розслідування – причина занепокоєння Сорокіною. Напружені проблеми виникають із впливовим підприємцем Михайлом Відновським. Один з найбагатших і найавторитетніших громадян міста починає тиск на представників місцевих органів правопорядку, прагнучи зам'яти одну кримінальну справу. Бізнесмену здається, що завдяки корумпованості правоохоронців йому легко вдасться вплинути на них. Але Маргарита має намір боротися за справедливість.

Серіал Наперекір долі (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Наперекір долі (2022)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Наперекір долі (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наперекір долі (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Наперекір долі (2022)