Серьга Артеміди всі серії

Серіал детектив «Серьга Артеміди »:

У сценариста Тоні Морозової постійно виникають конфлікти з сімнадцятирічної дочкою по імені Настя - незалежної та сильної духом особистості, готової відстоювати свою позицію в будь-якій суперечці до перемоги і страждає поки юнацьким максималізмом і прагненням не погоджуватися зі старшим поколінням. Юна дівчина часто критикує матір, вважаючи, що та нічого не добилася в житті. Також емоційний підліток звикає до постійних сварок ще й з бабусею, яку звуть Марина. Пенсіонерка вважає дурним намір внучки стати актрисою.

А також має таємні причини ненавидіти Насті батька, який був видатним письменником і, на жаль, уже пішов з життя. Якось на вступному іспиті в театральний Настя зі своїм бойфрендом Данилом стають свідками смерті актриси. Побачене глибоко потрясає пару і навіть викликає шоковий стан. Що це? Трагічний збіг обставин чи добре сплановане вбивство, в якому зловмисникам вдалося замести сліди? Дізнавшись про те, що трапилося, Тоня розуміє, що поліцейські цілком можуть інкримінувати вбивство її дочки. Тому, забувши всі дріб'язкові чвари з Настею, сценаристка починає власне розслідування.

Серіал Серьга Артеміди 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Серьга Артеміди » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Серьга Артеміди 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Серьга Артеміди всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Серьга Артеміди онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Серьга Артеміди (2021)