Дім, який всі серії

Мелодрама Дім, який  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
24 лютого 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Дім, який »:

Прем'єра нової мелодрами Дім який 2019 року в головній ролі Ольга Гришина Тоня, яка втратила матір в 7 років і потрапила в дитбудинок, зросла з мрією про власний дім і сім'ю. У свої 35 Тоня живе в родині Костенко, витрачаючи всі свої сили на турботу про чоловіка Аркадії і його близьких. Вона намагається не помічати, що дратує домочадців, а чоловік до неї давно охолонув. Життя зіштовхує Тоню з Дмитром Сергійовичем, які потребують догляду. Почавши працювати в його будинку, Тоня швидко прив'язується до літньої людини, співчуває його проблем - Дмитро Сергійович не ладнає з сином Глібом та дуже самотній. Тоня відноситься до нього, як до батька, якого ніколи не знала. Але раптово Дмитро Сергійович вмирає. Нотаріус повідомляє вбитої горем Тоні про волю покійного - рішенні, яке переверне і в корені змінить життя героїні.

Серіал Дім, який 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Дім, який » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Дім, який 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дім, який всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дім, який онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дім, який (2019)