Будинок який всі серії

Мелодрама Будинок який  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 февраля 2019
Країна:
Украина
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама «Будинок який »:

У Тоні дуже непроста доля. У віці семи років вона втратила маму і виявилася в дитячому будинку. Очевидно, що дівчина, яка втратила все, хотіла збудувати власну сім'ю житло. Зараз їй тридцять п'ять і вона знаходиться в родині Костенко, у неї є чоловік Аркадій, який вже не сприймає її, а вся навколишнє середовище дуже токсична і ворожа.

Доля зводить Тоню з Дмитром Сергійовичем літнім чоловіком, який потребує постійного догляду. Відносини з сином його не складаються і він живе в повній самоті. Тоня, якої все життя не вистачало рідної людини, прив'язується до того, за ким доглядає, але чоловік раптово помирає. Як виявляється пізніше, незадовго до своєї смерті він написав заповіт, який кардинально переверне все життя Тоні. Чим закінчиться ця неймовірна історія любові і подолання труднощів життя?

Серіал Будинок який 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Будинок який » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Будинок який 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Будинок який всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Будинок який онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Будинок який (2019)