Неприваблива подружка. Любовний квадрат (2020) всі серії

Серіал детектив «Неприваблива подружка. Любовний квадрат (2020)»:

Тоня і раніше вважає себе некрасивою і показує, що не комплексує через це. Низька самооцінка - одна з причин проблем з чоловіками. Знову переживаючи жахливі неприємності в особистому житті, Тоня перекладається служити в інше місто. Там співробітниця силової структури сподівається не тільки на високу зарплату, але і на можливість зосередитися на роботі, забувши тим самим про любовні невдачі. Але начальство бачить діяльність співробітниці кримінального розшуку дещо по-іншому. Героїню закидають в самий безперспективний відділ.

Її колеги тепер - дурнувата гламурна дівчина і в'яне красуня, яка думає тільки про сумнівне романі з одружених. Справи цьому відділу дають складні, на які інші силовики забили. Однак те, що обіцяло стати «глухарем» нерідко буває цікавим і серйозним розслідуванням, якщо глибоко копнути. Одне з них - про вбивство авторитетного і багатого підприємця і його коханки. За драматичною іронією долі, свідками виявилися дружина цього зрадника, а також його друга коханка, на якій той мав намір таємно одружитися. У кожного учасника цих криваво-любовних відносин є свої страшні секрети. Тільки розгадавши їх, Тоня зможе розплутати здається безнадійним справу.

Серіал Неприваблива подружка. Любовний квадрат (2020) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Неприваблива подружка. Любовний квадрат (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Неприваблива подружка. Любовний квадрат (2020) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Неприваблива подружка. Любовний квадрат (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Неприваблива подружка. Любовний квадрат (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Неприваблива подружка. Любовний квадрат (2020)