Балабол 4 сезон всі серії

Мелодрама Балабол 4 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
21 сентября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
история, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал история, детектив «Балабол 4 сезон »:

Олександр Балабін разом з іншими співробітниками слідчого відділу намагається зловити злочинців. Щодня цьому чоловікові доводиться переживати непрості складні ситуації. Неодноразово дружина Олена вимагала благовірного покинути службу і підшукати для себе щось більш підходяще, але впертий чоловік все ж наполягав на своєму і продовжував працювати у відділі. Після відходу на заслужену пенсію генерала Карандишева в слідчому відділі настають великі зміни. Саша сподівається отримати вакантне місце, але з незрозумілих причин обіцяну посаду віддають іншій людині. Новий керівник вирішує трохи оновити співробітників і погоджується взяти на роботу слідчим молоду особу.

Балабін з перших хвилин не бачить в дівчині надійного колегу і неодноразово намагається натякнути керівництву, що ті зробили неправильний вибір. Однак думка бувалого опера вищестоящих людей не цікавить. Колеги Саші теж стають на бік новенької. Через це напруга між товаришами збільшується. Паралельно з роботою Балабине доводиться розбиратися з особистими проблемами. Лена знову намагається змусити чоловіка піти зі слідчого або перевестися в охорону. Що з'явилося нове справу змушує сищика не поспішати з прийняттям рішення.

Серіал Балабол 4 сезон 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Балабол 4 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Балабол 4 сезон 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Балабол 4 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Балабол 4 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Балабол 4 сезон (2020)