Дозвольте тебе поцілувати

Фільм мелодрама «Дозвольте тебе поцілувати »:

Після сильного любовного розчарування майор Григорій Власов домагається переведення на Урал. Однак нове місце служби його не радує, адже підлеглими стають жінки-прапорщіци, які не вміють серйозні ситуації сприймати без жартів. Дами жартують над новим керівником і періодично над ним знущаються. Керівнику не тільки доводиться взяти себе в руки, щоб навчитися відповідати ввічливо панночкам, але і зрозуміти, як пожартувати у відповідь. Якщо деякі самотні панянки поступово закохуються в завидного холостяка і змінюють ставлення до нього, то вперта і примхлива Наталія Кисельова робити це не поспішає.

Жінка неодноразово стикалася з зрадою і зрадами, тому поклялася більше не вступати в шлюб і всю себе присвятити службі. Григорій же примудряється закохатися саме в цю красуню. Він не здатний ні про що думати, як нема про Наташі, але він обрав дама вибудувала навколо себе неприступну фортецю і не має наміру підпускати Власова навіть близько. Паралельно з любовної драмою майору доводиться зіткнутися з неприємностями на службі. Хтось намагається від нього позбутися і нескінченно вставляти йому палиці в колеса. Чи зможе новий керівник частини розібратися з проблемами і стати щасливим?

Дивитися фільм «Дозвольте тебе поцілувати » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Дозвольте тебе поцілувати онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Дозвольте тебе поцілувати дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дозвольте тебе поцілувати онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дозвольте тебе поцілувати (2008)