Дозвольте тебе поцілувати ... батько нареченої

Фільм комедия «Дозвольте тебе поцілувати ... батько нареченої »:

Минуло більше трьох років, як Наталя і Григорій узаконили стосунки. У парі повне взаєморозуміння не тільки в домашніх справах, а й у вихованні їх спільного сина Родіона. Тепер у сімейства є власна квартира в Санкт-Петербурзі, де вони можуть спокійно вити сімейне гніздечко. Також кар'єрний ріст Власова стрімко рухається вгору. Чоловікові обіцяють підвищення, а, значить, найближчим часом сім'я буде жити в достатку. Раптова поява дочки Марії все змінює. Дівчина завершила університет і готується до заміжжя. Її обранцем стає іноземець.

Під час сімейної вечері у Григорія з'являються сумніви щодо здібностей можливого зятя, тому полковнику приходить в голову разом з кращим товаришем капітаном Маленьких перевірити хлопця на міцність. Все ускладнюється тим, що Наташа втомлюється сидіти в декретній відпустці і рветься на службу. Її поява може несприятливо відбитися на затії товаришів. Гриша підшукує спосіб затримати дружину вдома ще на пару місяців. Дивною поведінкою він тільки провокує зародження в голові Наталії дурних думок. В черговий раз ідеальний шлюб опиняється в небезпеці.

Дивитися фільм «Дозвольте тебе поцілувати ... батько нареченої » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Дозвольте тебе поцілувати ... батько нареченої онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Дозвольте тебе поцілувати ... батько нареченої дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дозвольте тебе поцілувати ... батько нареченої онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дозвольте тебе поцілувати ... батько нареченої (2014)