Дозвольте тебе поцілувати ... знову

Фільм мелодрама, комедия «Дозвольте тебе поцілувати ... знову »:

Низка неприємних подій перевертає життя родини Власових, змушуючи щасливу сім'ю пройти непрості випробування долі. Після неприємного інциденту приймається рішення тимчасово перевести працювати Григорія в іншу частину. Дружина відмовляється слідувати за благовірним, тому чоловікові доводиться бачити рідних тільки під час звільнювальні. В іншій частині служить курсант Євгенія Федотова. Дівчина, яка мріє давно про підвищення, бачить в новому керівнику головного конкурента.

Щоб позбутися від з'явилася проблеми і отримати вакантну посаду, Женя готова спокусити конкурента, а після завдяки поширенню про цю людину брехливої ​​інформації позбутися Гриші. Тим часом до Наташі добираються чутки, що її коханого намагається роздобути молоденька особа. Жінка відмовляється втручатися в любовні справи і планує подавати, не розібравшись, на розлучення. Однак дочка Власових не має наміру спокійно спостерігати, як шлюб батьків руйнується. Тендітна дівчина готова влаштувати війну і показати Федотової, що не варто втручатися в їхню сім'ю. Чим завершиться неприємна історія і чи зможе дочка вберегти шлюб батьків від розколу?

Дивитися фільм «Дозвольте тебе поцілувати ... знову » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Дозвольте тебе поцілувати ... знову онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Дозвольте тебе поцілувати ... знову дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дозвольте тебе поцілувати ... знову онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дозвольте тебе поцілувати ... знову (2012)