Свінгери (2018)

Мелодрама Свінгери (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
1 січня 2018
Країна:
Україна, Латвія
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
97 хв.

Фільм комедія «Свінгери (2018)»:

У центрі сюжету опиняються дві пари, які з різних причин хочуть урізноманітнити своє сексуальне життя. У першій парі бізнесмен Ігор, занудьгував в компанії своєї сексуальної утриманка Ілони, він і стає ініціатором змін в ліжку.

У другій парі змін жадає жінка Ірина - сексуальна домогосподарка, яка не задоволена інтимним життям з чоловіком. Тому вони починають шукати спосіб, щоб влаштувати «свінгер-паті». А тим часом з'являються нові герої, які також не проти подібних сексуальних утіх.

Дивитися фільм «Свінгери (2018)» онлайн в HD якості

  • 60
Ви легально дивіться кіно Свінгери (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Свінгери (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свінгери (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Свінгери (2018)