Свінгери 2 (2019)

Мелодрама Свінгери 2 (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
1 марта 2019
Країна:
Украина
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм комедия, мелодрама «Свінгери 2 (2019)»:

Світська тусовщиця Ілона занадто сильно любила відчувати поклоніння оточуючих до власної персони, тому не могла контролювати свої емоції. Вона була настільки вимогливою до всіх, що часом терпіння закінчувалося навіть у стійкого і надійного чоловіка.

Бізнесмен Ігор намагався всіляко догоджати улюблену жінку, але з кожним днем у нього залишалося все менше сил і бажання експериментувати у стосунках з дружиною. З їх палких відносин стрімко витікала пристрасть і колишні пориви, оскільки на місце їм приходило зневіру і повсякденна сірість.

Подібні проблеми категорично не влаштовували емоційну Ілону, яка звикла отримувати все бажане за першою вимогою. Вона стала ініціатором експериментів в інтимній сфері, перебравши всі способи повернути колишню пристрасть. Пара випробувала всі можливості, але ситуація продовжувала погіршуватися.

Практично зневірившись повернути давню гармонію і численні грані насолоди в свій будинок, дружини змушені були піти на найрезонансніший і неоднозначний експеримент. Вони поки що мало розуміли, що може вийти в результаті такої сміливості і зайвої відвертості, але зворотного шляху вже не існувало.

Дивитися фільм «Свінгери 2 (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Свінгери 2 (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Свінгери 2 (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свінгери 2 (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Свінгери 2 (2019)