Турецьке сідло (2017)

Мелодрама Турецьке сідло (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
12 квітня 2018
Країна:
Росія
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
76 хв.

Фільм драма «Турецьке сідло (2017)»:

У центрі сюжету виявляється Ілліч — агент КДБ у відставці, який у роки служби спеціалізувався на стеження. Вийшовши на пенсію, Ілліч продовжує вести спостереження за різними людьми, що привертають його увагу. Одного разу в будинку пенсіонера з'являються нові сусіди-музиканти, періодично влаштовують репетиції прямо у своїй квартирі.

Ілліча приваблює прекрасний голос сусідки, тому він вирішує поспостерігати за нею. З часом у чоловіка з'являються романтичні почуття до нового об'єкту стеження, але він не підозрює, що його одержимість може привести до несподіваного розвитку подій...

Дивитися фільм «Турецьке сідло (2017)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Турецьке сідло (2017) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Турецьке сідло (2017) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Турецьке сідло (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Турецьке сідло (2017)