Курка всі серії

Мелодрама Курка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
19 лютого 2018
Країна:
Україна
Жанр:
комедія, мелодрама, музика
Режисер:
Тривалість:
46 хв.

Серіал комедія, мелодрама, музика «Курка »:

Літній музикант Микола Панченко переїжджає на нове місце проживання, щоб спокійно займатися своєю улюбленою справою — грою на флейті. Так вийшло, що другий мешканець просторого будинку, виявляється його повним однофамільцем, навіть захоплення у них одне — музика.

Ось тільки сусід виявляється молодим рок-музикантом, який любить влаштовувати гучні концерти прямо у своїй квартирі. Таке сусідство доставляє масу проблем для інтелігентного Панченко старшого. Незабаром між ними виникає справжнє протистояння, яке провокує низку смішних і безглуздих ситуацій. Одного разу, до пенсіонера приїжджає його молода і дуже вродлива донька Надія, в яку закохується найлютіший ворог папи — сусід з верхнього поверху Микола...

Серіал Курка 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Курка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Курка 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Курка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Курка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Курка (2018)