Алібі (2021) всі серії

Мелодрама Алібі (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
18 октября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
драма, комедия
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, комедия «Алібі (2021)»:

Петро Решетников – процвітаючий сценарист, якому ледь перевалило за тридцятник. Але він не лише займається роботою в кіноіндустрії, а ще встигає керувати агенцією під назвою «Алібі». Співробітники цієї контори дбають про надання алібі своїм клієнтам. Наприклад, прикриття для чоловіка, який присягнув дружині, що відлітає у відрядження, а сам розважається з коханкою. Або алібі лінивого підлеглого перед босом. Також працівники бюро можуть вести стеження. Вони намагаються робити все у рамках закону. Петро вирішує проблеми замовників легко, яскраво та з гумором. В нього є родина.

Дружина – режисер-документаліст на ім'я Ольга. Знімає проекти рідко, зате чудова дружина. Син на ім'я Сашка – учень одинадцятого класу: розумниця, відмінник та гордість батьків. Навіть у перехідному віці хлопчик вирізнявся зразковою поведінкою і ніколи не конфліктував ні з мамою, ні з батьком. Домочадці навіть не здогадуються про «друге життя» Решетнікова. Доля чоловіка мчить під укіс, коли до нього в агентство приходить його дружина і просить у співробітників забезпечити їй алібі: адже вона нещодавно була з коханцем. Клієнтка не бачить Петра: він говорить із відвідувачами за перегородкою, а його голос змінено спеціальною програмою.

Серіал Алібі (2021) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Алібі (2021)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Алібі (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Алібі (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Алібі (2021)