Весільні клопоти всі серії

Мелодрама Весільні клопоти  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
25 квітня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, мелодрама «Весільні клопоти »:

Діана Євсєєва, що працює весільним агентом, звикла до клопотів і нервовим буднях. Як добре працюй, клієнти все одно знайдуть вада і висловлять всі претензії агенту. У самій Євсєєвої особисте життя проходила не кращим чином: нещасну досі терзають деякі психологічні травми, що тягнуться з минулих відносин з чоловіками. Особливо одне розставання виявилося хворобливим, адже дівчина сподівалася, що знайшла другу половину. Іронія долі в тому, що ця людина продовжує завдавати болю Євсєєвої.

Вона змушена, виконуючи професійний обов'язок, займатися організацією церемонії одруження свого колишнього, якого звуть Віталій. В ході святкових посиденьок наречену вбивають. Основний підозрюваної стає Діана. У цієї дівчини, як вважають слідчі органи, був мотив скоїти злочин, і було відсутнє алібі. Сама Діана здогадується, хто може бути справжнім вбивцею, але проти цієї людини ще необхідно знайти докази. Щоб допомогти героїні, що потрапила в біду, її сестра вирішує отримати інформацію незвичайним способом - почати роман з ним, фактично, працюючи під прикриттям. Чим закінчиться ця детективна історія: в'язницею для обвинуваченої або тожеством справедливості?

Серіал Весільні клопоти 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Весільні клопоти » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Весільні клопоти 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Весільні клопоти всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Весільні клопоти онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Весільні клопоти (2021)