Неприваблива подружка. Таємниця Білосніжки всі серії

Мелодрама Неприваблива подружка. Таємниця Білосніжки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
14 февраля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Неприваблива подружка. Таємниця Білосніжки »:

У селищі для заможних жителів під прикметною назвою Місто Ангелів серед інших є будинок однієї дивної пари. Чоловік - справжній знахар, який може лікувати хвороби трав'яними настоями і навіть мікроскопічними дозами отрут. А жінка - колишня балерина, яка страждає від частих головних болів і вкрай рідко покидає спальню. Одного разу знахар з цієї пари вмирає при загадкових обставинах. У його коханої є підозри, що наступною може померти вона. За розслідування береться слідчий Антоніна Остапчук.

Дівчині застосує свій блискучий інтелект і досвід роботи в органах, щоб розібратися в істинних причинах смерті народного цілителя. При цьому їй необхідно не відволікатися на особисті проблеми. Героїня впевнена у власній поганий зовнішності, відсутності чарівності і вміння залучати чоловіків. Співробітниця карного розшуку намагається іронічно ставитися до цього. Її життєвий девіз - «Я - негарна. Мені можна". І знаходить у своїй «низької привабливості» плюси. Наприклад, можна приходити до відділу непрічёсанной, не стежити за фігурою, не вивчати тренди в одязі. Тоня думає: «Втрачати-то нічого. Все одно не подобаюся чоловікам. Так хоч буду вільною і веселою ».

Серіал Неприваблива подружка. Таємниця Білосніжки 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Неприваблива подружка. Таємниця Білосніжки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Неприваблива подружка. Таємниця Білосніжки 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Неприваблива подружка. Таємниця Білосніжки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Неприваблива подружка. Таємниця Білосніжки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Неприваблива подружка. Таємниця Білосніжки (2020)