Знахар (2019) всі серії

Мелодрама Знахар (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
23 вересня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
драма
Тривалість:
50 хв.

Серіал драма «Знахар (2019)»:

У серіалі Знахар 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 серія всі серії дивитися онлайн в хорошій якості Життя невеликого провінційного містечка, жителі якого звикли до тиші й умиротворення, була порушена появою дивної людини, зовнішній вигляд якого лякав перехожих, а дивний погляд викликав бажання обійти його стороною. Намагаючись триматися в стороні від неприємного сусіда, городяни дивувалися, чому цей чоловік вибрав саме їх містечко. Житло в їх краях було недорого, і можливо саме цей факт змусив незнайомця оселитися тут.

Так вийшло, що зовсім скоро жителі містечка повністю змінили свою думку про неприємний новосілля. Страшний тип виявився знахарем, який вміє лікувати за допомогою трав. Яких тільки шарлатанів не бувало в тутешніх місцях, але після того, як важко хворий чоловік, якому лікарі нічим не могли допомогти, встав на ноги, люди повірили в здатності знахаря. Одужання безнадійного хворого здавалося неймовірним дивом, і звістка про чудесне зцілення швидко рознеслася по околицях містечка. Люди поспішали до цілителя за допомогою, і він нікому не відмовляв. Бували дні, коли біля будинку знахаря збиралися цілі натовпи людей.

Слова підтримки та допомогу всім нужденним завоювали повагу до героя фільму. Тепер городянам було соромно згадувати, як зовсім недавно одне тільки згадка про цю людину у більшості оточуючих викликало гнів і невдоволення. Ніхто не сумнівався, що знахар керується тільки благими намірами, але була одна серйозна перешкода: в ті часи таке лікування було неприпустимим і категорично заборонялося. Звернулися за допомогою люди намагалися тримати в таємниці те, що робив знахар. Вони розуміли, що як тільки влада дізнаються про нелегальне лікуванні, у нього почнуться великі неприємності.

Згідно із законом, такий лікар буде заарештований, а вирок, швидше за все, буде досить суворим, що тому доведеться провести у в'язниці все життя. Як приховати таку «медицину», якщо про неї знають сотні людей? Побоювання городян були не марні. Те, чого так боялися жителі міста, все-таки сталося, і про знахаре дізналися влади. Тепер можна тільки здогадуватися, чим може закінчитися вся ця історія.

Серіал Знахар (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Знахар (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Знахар (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Знахар (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Знахар (2019)