Я йду тебе шукати. За зачиненими дверима

Мелодрама Я йду тебе шукати. За зачиненими дверима  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
21 мая 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
118 мин.

Фільм детектив «Я йду тебе шукати. За зачиненими дверима »:

Міла з запам'ятовується прізвищем п'ятницю скоро стане випускницею юридичної академії. Її направляють на навчально-трудову практику в Управління МВС. Наставником недосвідченої співробітниці правоохоронних органів стає досвідчений следак Максим Швець, який нерідко жартує над учнівської ремеслу підопічної. Вона допомагає куратору розслідувати нестандартні справи, зачіпки для яких нерідко зберігаються в архівах. В одне квартирі потрапив під знесення будинку пару днів ніхто не відповідає на численні дзвінки. Після вимушеного розтину двері виявляється труп жінки в роках.

Експерти встановили, що у жертви - отруєння медичними препаратами. Здавалося б, все вказує на правдивість версії про суїцид, але Міла знову бачить справжню причину в далекому минулому. Адже це вже не перше вбивство в даному житлі. П'ятниця нариє в архіві інформацію про попередню, давньої розправі в цьому будинку. Вона виявить страшні таємниці людей, причетних до злочину. А одна з знайдених таємниць виявляється пов'язана з історією сім'ї Міли. Майбутня випускниця юридичної академії проявляє себе талановитим сищиком з нестандартним мисленням, у якій є перспективи вирости у великого і шанованого фахівця.

Дивитися фільм «Я йду тебе шукати. За зачиненими дверима » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Я йду тебе шукати. За зачиненими дверима онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Я йду тебе шукати. За зачиненими дверима дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я йду тебе шукати. За зачиненими дверима онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Я йду тебе шукати. За зачиненими дверима (2021)