Ключі всі серії

Серіал мелодрама «Ключі »:

Антоніна Хавирова молода красуня з провінційної села під назвою «Ключі». Дівчина поки ще не зустріла свого судженого, який буде схожий на її улюбленого героя мелодраматичних серіалів. Вона мріє виїхати з ним до моря на романтичний відпочинок. Героїня досить практична особа і на своє заповітне бажання – будиночок біля моря вже практично назбирала потрібну суму. Заради цього вона, не шкодуючи себе працювала на двох роботах: вдень контролером в електричці, а вночі продавщицею в магазині.

А це означає, що половина шляху до наміченої мети вже пройдено, залишилося зустріти того єдиного і неповторного. Але схоже працьовитою Тоні не пощастило, так як її випадкового знайомого, який їй здається таким чарівним, цікавить зовсім не вона, а її заощадження. Але пильний дільничний Рюмін руйнує підступні плани авантюриста і рятує односельчанку від розчарувань і втрат. А ще чоловік давно закоханий в неї, але Тонечка зовсім не помічає його почуттів і уваги. Одного разу в сусіднє містечко приїжджає знімальна група, яка планує там зйомку її улюбленого серіалу у головній ролі з актором Болоцким. Тоня поспішає на зустріч своїй долі впевнена, що це її шанс.

Серіал Ключі 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ключі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ключі 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ключі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ключі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ключі (2016)