Це було біля моря (2017) всі серії

Мелодрама Це було біля моря (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
29 апреля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Це було біля моря (2017)»:

Ніна живе в невеликому портовому місті, де працює офіціанткою в ресторані. Вона намагається налагодити стосунки з цивільним чоловіком Павлом. Але, незважаючи на м'який і поступливий характер жінки, Паша знаходить приводи для сварок і скандалів. Ніна сподівалася, що з часом все налагодиться і у них буде дружна сім'я. Але, це були марні мрії.

Одного разу, героїня фільму "Це було біля моря" знайомиться з моряком Андрієм, який проявляє симпатію. Незабаром Ніна закохується в нього і збирається піти від свого співмешканця. Тільки Павло не має наміру віддавати свою жінку, іншому чоловікові, він готовий на все, щоб насолити закохану парочку...

Серіал Це було біля моря (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Це було біля моря (2017)» онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Це було біля моря (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Це було біля моря (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Це було біля моря (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Це було біля моря (2017)