Хресна (2019) всі серії

Мелодрама Хресна (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 апреля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Хресна (2019)»:

Перший сезон вітчизняної драми "Хресна" пропонує глядачам абсолютно новий погляд на тематику розвитку відносин всередині родини. Автори сценарію цього серіалу дозволяють глядачам з головою зануритися в атмосферу повсякденності сімейного життя Антоніни і її чоловіка Віктора. Головна героїня вірить, що життя в майбутньому стане набагато краще, адже у неї складається успішна кар'єра, а її начальник завжди намагається підтримувати дівчину в будь-яких суперечках.

До того ж компанія тримається на плаву лише завдяки чудовим ідеям головної героїні, яка завжди намагається виділятися з сірої маси інших співробітників. Тоня дуже захоплена своїм кар'єрним сходженням, що зовсім забуває про особисте життя. Вона навіть забуває тимчасово про свою найкращу подругу, з якої виросла в дитячому будинку і не отримала належного виховання від батьків. Ольга займається вихованням дочок Ніки і Маші, проте незабаром потрапляє в аварію і залишається в лікарні. Головна героїня Антоніна - єдина людина, яка зможе подбати про дочках своєї подруги. Вона впевнена, що зможе впоратися з цими труднощами, проте незабаром доводиться прихистити сусіда знизу, якого нібито затопили. З цього моменту життя головної героїні вже ніколи не буде колишньою.

Серіал Хресна (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Хресна (2019)» онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Хресна (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Хресна (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хресна (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Хресна (2019)