Моя чужа дочка (2019) всі серії

Мелодрама Моя чужа дочка (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
22 листопада 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Моя чужа дочка (2019)»:

Анна щаслива зі своїм коханим чоловіком Сергієм. Все в їх житті складається якнайкраще. Чоловік успішний антиквар, знавець своєї справи, а ще пара готується незабаром стати батьками і це саме значуща подія в їхньому житті. А поки чоловік захоплений своїм дітищем, адже скоро у нього повинна відбутися вигідна угода, після якої він стане володарем рідкісних сапфірів, вартістю декількох мільйонів доларів.

Але вся райдужна і примарна майбутність меркне в одну мить для Анни, після того, як її улюблений раптово помирає. Вердикт лікарів: зупинка серця. Жінці не пережити такої важкої втрати. Адже вона обожнювала свою половину, на тлі отриманого шоку, у неї відбувається викидень. Підтримати новоспечену вдову намагається партнер покійного по бізнесу - Олег. Героїня вирішує, що впоратися з горем їй допоможе усиновлення дитини з дитячого будинку. Її вибір дещо дивний, на думку оточуючих. Вона хоче забрати 8-ми річну «проблемну» Галю, від якої завжди і все відмовляються. Єдиний кому вдається знайти підхід до маленької бунтарка - це молодий слідчий Андрій. Хлопець займається справою Сергія, будучи впевнений, що це не випадкова смерть, а подстроенное і продумане вбивство.

Серіал Моя чужа дочка (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Моя чужа дочка (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Моя чужа дочка (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Моя чужа дочка (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Моя чужа дочка (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Моя чужа дочка (2019)